akurat do wiosny colli powinien wytrzymać, położony świeżutko przed wigilią
[O1] Grzane fotele+wiązka z golfa IV do Octavii I
Zwiń
X
-
myślę, że tak->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
truski8, stołki pasują P&P. jeżeli masz całą wiązkę, to jeden problem mniej, znaczy przerabianie wtyczek od foteli. sterownik jest w regulatorze w desce. OI jest prosta jak budowa cepa, nie ma takiej pier.... zabawy z detalami jak w O2 :szeroki_usmiechBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Podepnę się pod temat.
Zakupiłem Fotele w skórze do mojego szkodnika. Oczywiście wymiana plugandplay.
Jednak oryginalnie nie mam grzanych foteli a te nowe mają dodatkowo zieloną kostkę (gniazdo) z 4 pinami. Wydedukowałem po tym że to podłączenie grzałek i czujnika.
W związku z tym, że to skóra przydałoby się uruchomić podgrzewanie.
Niestety nie mam pojęcia gdzie i jak szukać wiązki i sterowania do podgrzewania. Może ktoś już przerobił ten temat i mi pomoże?
Jak na razie na alle znalazłem przekaźnik ogrzewania foteli (120zł). Nie mogę znaleźć regulatora/włącznika ani wiązki/wtyczki do fotela.
Czy jest miejsce w rozdzielce przekaźników samochodu na ten od foteli?
Komentarz
-
-
Ja tydzień temu właśnie odpaliłem grzane fotele u siebie. Jeśli masz już stołki to potrzebujesz jeszcze regulator w deskę rozdzielczą, wiązkę oraz przekaźniki. Jeśli wiązkę dostaniesz ori to montujesz przekaźniki pod deską tam jest przeznaczone na to miejsce. Ja kupiłem wiązkę od paska B3/B4 razem z przekaźnikami (takie same jak w octavii) tyle że montowane w fotelach przerobiłem stołki i wszystko działa ok.
Komentarz
-
Komentarz